Dr Menis Yousry: „Tu nu ești ceea ce ți s-a întâmplat”

Dr Menis Yousry: „Tu nu ești ceea ce ți s-a întâmplat”

În perioada 21-23 septembrie am participat la un seminar  facilitat de Dr Menis Yousry, în cadrul căruia am descoperit lucruri de-a dreptul extraordinare. La finalul acestui seminar, am ajuns la o concluzie: fiecare dintre noi ar trebui să meargă, măcar o dată, la unul dintre cursurile susținute de Dr Menis Yousry.

Un profesionist desăvărșit, Dr Menis Yousry și-a dedicat peste 30 de ani din viață studiului psihologiei umane, iar în prezent îi ajută pe oameni să acceseze amintiri și emoții din interiorul lor. Tot acest balsat din trecut sabotează persoana care îl poartă și de aceea este foarte importantă conștientizarea, integrarea și vindecarea acestor experiențe.

În cadrul seminarului, am avut parte de multe provocări frumoase și complexe prin: diverse exerciții mentale și practice, jocuri, întrebări care au avut rolul de a ne aduce tot mai aproape de ceea ce ținem bine ascuns.

În copilărie învățăm să iubim, să avem compasiune față de cei din jurul nostru, înainte să învățăm să vorbim, de aceea emoțiile noastre sunt foarte importante și ne conduc viața. Dacă în perioada copilăriei am avut parte de experiențe negative, cu un impact major în sufletul nostru, vom purta aceste emoții negative ani de zile.

Vă mărturisesc că am apreciat tehnica și delicatețea domnului Dr Menis de a se apropia de sufletele rănite ale participanților, atunci când aceștia vin în fața grupului și găsesc curajul de a redeschide răni din trecut. Cei care reușesc să facă acest pas vor trece la următoarea etapă din viața lor: Vindecarea.

Oricât ar părea de simplu, deschiderea în fața grupului nu este deloc ușoară, mai ales dacă au existat experiențe extrem de dure în trecut. Dr Menis încurajează oamenii să participe conștient și afirmă cu multă compasiune pentru cel din fața sa: „Tu nu ești ceea ce ți s-a întâmplat”. Această frază vindecătoare ajută persoana să se deschidă, pentru că, de multe ori, victima se identifică cu experiența negativă prin care a trecut și se simte vinovată.

Vă mai ofer o informație primită la curs. Știați că rata de atenție a unui om este doar de 7 minute? După cele 7 minute, vom înceta să îl mai ascultăm pe celălalt și vom începe să ne ascultăm vocea interioară. Acesta este doar un mic detaliu pe care ni l-a împărtășit Dr. Menis la curs.

Dacă vă doriți cu adevărat să vindecați experiențe din trecut sau să descoperiți lucuri nebănuite în interiorul vostru, mergeți la acest seminar. În peste 30 de ani de viață, am participat la multe seminarii și cursuri, dar nu am întâlnit profesionalismul și profunzimea domnului Dr Menis.

Mai multe detalii despre cursuri și despre înscriere o să găsiți aici.

Va doresc să fiți sănătoși la minte, la suflet și la trup!