Dr Menis Yousry: „Ceea ce nu îți amintești nu uiți niciodată”

Dr Menis Yousry: „Ceea ce nu îți amintești nu uiți niciodată”

În perioada 21-23 septembrie se va desfășura la București un seminar creat și facilitat de Dr Menis Yousry. În cadrul seminarului vor avea loc o serie de exerciții și interacțiuni sociale cu rolul de a permite inconștientului să apară în conștient.

Dr Menis Yousry afirmă că, de multe ori, „există o discrepanță între ceea ce vrem să facem și ceea ce ajungem să facem”.

Toate exercițiile practice, jocurile din cadrul cursului, vor ridica următoarele întrebări: „Cum am reacționat aici?, Ce am făcut în această situație și nu a funcționat?” pentru ca în final să găsim răspunsul.

Cine este Dr Menis Yousry?

După 25 ani de practică și cercetare în psihologia comportamentului uman și neurobiologie, dintre care 15 în sistemul național de sănătate al Marii Britanii, Dr Menis Yousry a creat un concept experiențial, în care limitele subconștiente sunt revelate.

Programul Essence Business Process, creat și facilitat de Dr Menis Yousry, introduce astfel un set de perspective inovatoare pe parcursul a 3 zile de curs. 

Toate informațiile primite de la cei care au mai participat m-au determinat să mă înscriu aici și să aștept cu nerăbdare seminarul din septembrie.

Dacă doriți să aflați mai multe informații vă invit să urmăriți și acest video: