Împachetări speciale de Crăciun cu miere și scorțișoară!

Împachetări speciale de Crăciun cu miere și scorțișoară!

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă a apărut și poftă de vin fiert cu scorțișoară și miere, de plăcinte cu mere și scorțișoară, de mere coapte la cuptor cu nuci și scorțișoară. Mmm… parcă totul miroase a scorțișoară! Și culmea, pe cât de frumos miroase această mirodenie pe atât este de benefică pentru corpul nostru atât în interior cât și în exterior.

Cum așa?  

Consumul de scorțișoară sub diferite forme are nenumărate beneficii, folosindu-se pentru tratarea diverselor afecțiuni:

– Probleme circulatorii și cardiace : – se iau în fiecare zi, dimineață și seară, 2 vârfuri de cuțit de scorțișoară cu miere lichidă. Acest tratament reduce presiunea sanguină și are efecte benefice  asupra sistemului nervos.

– Sângerări ale gingiilor : -se face o infuzie concentrată din o linguriță scorțișoară și o cană de apa fierbinte. Se fac cu acest preparat clătiri ale gurii de 2 ori pe zi.

– Dereglări ale apetitului : – se fac cure cu salată de fructe și cu dulciuri ușoare în care se adaugă scorțișoară. Cei fără apetit le vor adoră, în timp ce poftă exagerată a celor mai mâncăcioși se va mai tempera.

Și cum ceea ce este bun în alimente are o acțiune benefică și asupra exteriorului, majoritatea cremelor anticelulitice conțin acest ingredient minune: SCORȚIȘOARĂ!

Pentru că în această toamnă am descoperit că tratamentul de slăbire și anticelulită 100% natural bazat pe împachetările cu MIERE a avut cele mai spectaculoase rezultate din ultimii 13 ani de activitate în cadrul saloanelor de slăbire BettyBlue, ne-am gândit să îmbunătățim formula BIO de împachetări naturale cu miere și cu SCORȚIȘOARĂ, tot naturală, sub formă de batoane lăsate la macerat în miere de albine câteva zile!  Prin urmare, am făcut câteva ședințe de probă și rezultatele au fost uimitoare!!!

Clientele salonului nostru au dat jos peste 1kg /ședință! Pielea a rămas catifelată, exfolierea fiind excelentă, hidratată datorită proprietăților mierii și de asemenea s-a eliminat apa reținută în țesuturi grație acestui condiment, care ajută la creșterea rapidă a temperaturii corpului!

Îți recomand aceste împachetări și vei avea o surpriză plăcută chiar după prima ședința!  Solicită o ședința GRATUITĂ de împachetare cu miere/ masaj sau electrostimulare, dacă nu ai mai fost clienta noastră!

Profită de promoțiile speciale de sezon ale Centrelor de Slăbire BettyBlue:  8 Împachetări cu miere/termosudatie 50min/ șed + 2 ședințe GRATUITE – 249lei

BettyBlue Unirii  PiataUnirii – Strada Stelea Spătarul nr. 3A, etaj 1, sector 3, București,  telefon 0727 767 008,  email: bettybluesalon@yahoo.com

Autor: Bety Rațiu – Consultant Beauty