Gama Oma Gertrude – produse certificate BIO și convenabile

Gama Oma Gertrude – produse certificate BIO și convenabile

Dacă căutați produse cosmetice cu ingrediente naturale sau detergenți BIO, produse naturiste și mirodenii exotice vă invit să intrați în magazinul online vitamix.ro.

În acest magazin online, am descoperit de curând și marca excelentă de produse naturale Rezepte der Oma Gertrude (“Rețetele bunicii Gertrude”) care reprezintă o adaptare a rețetelor tradiționale nemțești de îngrijire. Aceste rețete tradiționale au fost îmbogățite cu ingrediente prețioase și substanțe nutritive, de eficiență maximă: unt de shea, extract de afine și merișor, ulei de brusture sau de struguri. 

Produsele Oma Gertrude sunt naturale în proporție de peste 95%, cu Certificat Ecologic, foarte economice și convenabile la preț și sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. 

Este important de menționat faptul că aceste produse nu au fost testate pe animale și nu conțin parabeni și parfumuri sintetice.

Dacă vreți să încercați produsele din linia Rezepte der Oma Gertrude, vă recomand să testați neapărat șamponul BIO pentru toate tipurile de păr din ingrediente naturale.

Acest șampon are la bază extract de rozmarin bogat în vitaminele A, C și B, acizi grași esențiali care hrănesc în profunzime firul de păr. Aroma puternică de rozmarin are un efect energizant asupra sistemului nervos.

De asemenea, datorită extractului de mușețel, care conține caroten, flavonoizi și acizi organici, șamponul are un efect calmant și antiseptic asupra scalpului. Părul va deveni mai rezistent, ușor de coafat și foarte mătăsos.

Masca de păr pentru rezistența și strălucirea firului de păr este un produs de calitate superioară, cu o concentrație mare de ingrediente naturale.

Extractul organic de iris conține vitamine și acizi grași care contribuie la întărirea firului de păr și îl hrănesc intens. Extractul organic din salvie conține uleiuri esențiale, tanini, cu un efect calmant și antiseptic asupra părului. Este un produs ideal pentru pielea predispusă la inflamații frecvente și îndepărtează mătreața.

Un alt produs excelent din această gamă de produse este crema reparatoare de mâini BIO.

Această cremă de mâini este bogată în minerale, acizi organici și vitamine datorită extractului de trandafir organic. Apa de trandafir are un efect de întinerire, hidratare și regenerare pentru pielea uscată și iritată.

De asemenea, extractul organic de iasomie hidratează, hrănește și revigorează delicat pielea.