Câștigă un voucher în valoare de 150 lei de la VitaMix!

Câștigă un voucher în valoare de 150 lei de la VitaMix!

Concursul de mai jos este pentru tine dacă: ești preocupată de un stil de viață sănătos, folosești produse cosmetice organice și consumi superalimente.

„Ești ceea ce mănânci” afirmă nutriționiștii, care sunt de părere că tipul de hrană pe care le consumăm zilnic influențează întregul organism și calitatea tenului nostru. Organismul uman nu poate funcționa optim dacă nu i se oferă necesarul de vitamine și minerale, iar deficitul acestor substanțe organice poate provoca tulburări și afecțiuni medicale.

Frumusete-fara-limite.ro în parteneriat cu VitaMix.ro te invită la un concurs la finalul căruia poți câștiga un voucher în valoare de 150 lei. Poți folosi acest voucher pe site-ul VitaMix.ro pentru achiziționarea unor suplimente alimentare, produse alimentare și cosmetice de la brand-urile: Adams, Absolute Care, Absolute Organic, springmarkt.

Intrarea în concurs presupune două etape:

1.Răspunde la întrebarea: Ce fel de produse ai vrea să folosești de pe VitaMix.ro? Lasă răspunsul tău sub acest articol.

2.Like la următoarele Pagini de Facebook:

VitaMix Magazin Naturist

Adams Supplements  

Frumusete-fara-Limite.ro 

Concursul se desfășoară în perioada 11 noiembrie – 26 noiembrie 2017. Câștigătorul o să fie anunțat pe adresa de e-mail și o să fie rugat să-și ofere datele personale pentru livrarea premiului. Mult succes!

CÂȘTIGĂTOARE: ELISABETA M.