Câștigă 5 ședințe de împachetări cu miere la Salonul BettyBlue! Și un Bonus!

Câștigă 5 ședințe de împachetări cu miere la Salonul BettyBlue! Și un Bonus!

Sărbătorile de iarnă se apropie în ritm alert și cât de curând ne vom întreba ce ținută este potrivită pentru sărbătorile de iarnă.Dacă îți dorești să fii suplă și plină de energie la petrecerea de Crăciun sau Revelion este mai înțelept să iei măsuri din timp.

Frumusete-fara-limite.ro în parteneriat cu Salonul BettyBlue te invită să participi la un concurs la finalul căruia vei putea câștiga 5 ședințe de împachetări cu miere. De altfel, fiecare participantă la concurs, care nu a testat serviciile salonului până acum, va câștiga ceva. Iată cum:

Intrarea în concurs presupune 2 pași:

  1. Răspunde la întrebarea: Tu cum te menții în formă?
  2. Oferă un Like următoarele pagini de Facebook: BettyBlue  și Frumusete-fara-limite.
  3. Opțional! Un share la acest articol pe contul tău de Facebook.

Concursul se desfășoară în perioada 10 NOIEMBRIE -19 NOIEMBRIE 2017 și premiul constă în 5 ședințe de împachetări cu miere în cadrul Salonului BettyBlue. Câștigătorul concursului o să fie ales prin Random.org și o să fie contactat pe e-mail.

Bonus! Participantele la acest concurs, care nu sunt clientele Salonului BettyBlue, primesc gratis o ședință de masaj la prima lor vizită.

În procesul de slăbire, împachetarea cu miere este una dintre cele mai eficiente proceduri, datorită proprietăţilor sale naturale. Mierea acţionează benefic asupra tuturor funcțiilor organismului deoarece îl ajută să elimine toxinele.

Cantitatea mare de vitamine (А, С, Е, К, Н), minerale (magneziu, calciu, caliu, fier) și aminoacizi din compoziția mierii va hrăni și hidrata pielea în profunzime. La finalul acestor proceduri, atât corpul tău cât și mintea ta îți vor mulțumi, printr-un flux mare de energie şi vitalitate.

Pielea ta va deveni netedă, catifelată, celulita se va estompa vizibil, iar tu vei avea câteva kilograme mai puțin. După doar câteva şedinţe, vei observa cum pielea ta va străluci la propriu de frumusețe. În combinaţie cu alte ingrediente, mierea poate oferi rezultate şi mai bune.

Mai multe detalii despre efectele împachetărilor cu miere vei găsi aici .

Mult succes!

Câștigătoarea acestui concurs este persoana care lasat un comentariu cu numele Mihaela Stanc. Felicitari! Asteptam datele in privat.