Cum am început să citesc revista Cosmopolitan

Cum am început să citesc revista Cosmopolitan

Recunosc că nu sunt addicted to fashion, nici nu m-am priceput vreodată să-mi aranjez părul într-un mod sofisticat sau să-mi fac un machiaj profesionist, deși am urmat un curs de cosmetică acreditat și unul de make-up. Adevărul este că nici nu m-am stresat prea tare pe această temă, pentru că sunt adepta stilului cât mai natural, lejer și confortabil.

Dar ce te faci când ești invitată la un eveniment pretențios la care dress code-ul este foarte elegant? Apelezi la un profesionist sau încerci să te descurci singură? Desigur, dacă timpul și bugetul îți permit, este de preferat să te lași pe mâna unui stilist vestimentar, a unui stilist pentru păr și a unui make-up artist. Dar când ești contra cronometru și nici bugetul nu te ajută, ești nevoit să te descurci singur. Așa se face că, tot căutând tutoriale de make-up, un ajutor nesperat a venit de la revista Cosmopolitan. Aici am găsit un articol bine documentat și tutoriale despre machiajul de seară.

Desigur, sunt multe tutoriale de make-up pe YouTube, dar recunosc că m-a inspirat cel pe care l-au ales ei. Iată un alt tutorial bun pentru realizarea machiajului smokey eyes:

Smokey eyes este un machiaj spectaculos, care merge perfect la un eveniment de seară, dacă îl realizezi cum trebuie. În perioada în care mergeam prin saloane, am prins câteva tips-uri și eu. Iată care sunt:

  1. După ce ai aplicat uniform fondul de ten pe față, gât decolteu, lipește o banda scotch la colțul ochiului (vei aplica ulterior pe zonă fond de ten). Banda de scotch te va ajuta să trasezi o linie perfectă, dar și să protejezi zona de fard.
  2. Machiajul smokey eyes se realizează dintr-o singură culoare închisă. Atunci când ochiul este înconjurat de culoare, pleoapele capătă profunzime și privirea este mai intensă.
  3. Aplică fardul închis sau dermatograful la baza genelor de sub ochi și unește linia de jos cu cea care pornește de la pleoapa superioară. Această tehnică îți va permite să alungești ochiul și să-i dai contur.

Sper să vă fie de folos aceste mici ponturi. Un alt motiv pentru care m-am împrietenit și mai mult cu revista Cosmopolitan a fost atunci când am descoperit un material bine documentat despre masajul de relaxare. Nu mai este un secret că sunt pasionată de masaj și că am urmat cursuri de specialitate, așa că orice informație în plus despre acest subiect mă bucură!

Recomand cu drag această revistă, dacă aveți nevoie de puțină consiliere pe zona beauty-fashion. Totodată, vreau să felicit echipa redacțională pentru materialele din revistă!