3 produse cosmetice NOI care mi-au plăcut

3 produse cosmetice NOI care mi-au plăcut

În ultimele 2 luni am testat mai multe produse cosmetice, dar 3 dintre dintre ele mi-au plăcut în mod deosebit: un ser pentru unghii cu 5 uleiuri și 2 măști faciale cu argilă verde Cambriană. Aceste produse au apărut recent pe piața din România și au proprietăți excelente:

Serul concentrat Feminohelp pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor.

Acesta este un produs care mi-a plăcut foarte, foarte mult! Are o formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, care întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Este un produs ușor de integrat în rutina zilnică.

Aplicatorul sub formă de pensulă al produsului Feminohelp Unghii distribuie produsul pe întreaga suprafață, masând delicat unghiile și cuticulele și infiltrând ingredientelor active ale serului. Se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite.

Ingredientele active din produs fac adevărate minuni: uleiul de argan – regenerează unghiile și cuticulele uscate; ulei de ricin – crește rezistența unghiilor și le conferă un aspect sănătos; ulei de masline – hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele; ulei de susan – înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile și ulei de avocado – netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

După utilizarea acestui produs, unghiile mele au devenit mai frumoase: puternice și cu luciu.

Produsul este disponibil într-un ambalaj de 2 ml și se utilizează foarte simplu: se rotește capătul creionului în sensul indicat de săgeată, până când se eliberează uleiul. Apoi se aplică uleiul cu pensula pe conturul unghiei, masând cu mișcari circulare de la vârful degetului spre mână până când serul se absoarbe complet. Acesta poate fi utilizat zilnic înainte, dar și după manichiura și pedichiură.

Cele 2 măști faciale Skinegal

Brandul SKINEGAL a intrat de o lună în farmaciile din România cu două măști pentru ten cu ingrediente și extracte naturale. Este vorba de o mască facială anti-acnee și masca facială purificatoare și nutritivă.

Fiecare mască facială conține un ingredient cu istorie: argila verde Cambriană, cea mai veche rocă sedimentară, având din punct de vedere genetic o vechime de peste 570 milioane ani. Extrasă din regiunea ecologică, excepțional de curată a Golfului Finlandei, argila verde Cambriană are un conținut bogat de minerale: compuși ai siliciului, sulf, calciu, magneziu, fluor, potasiu, seleniu, molibden, zinc și titan, în forma cea mai ușor absorbită de organism.

Masca facială anti-acnee are în compoziție și aloe vera și ovăz.

Le-am testat pe amândouă și efectul s-a văzut imediat: un ten revitalizat și curățat în profunzime. Atenție! Nu lăsați masca mai mult de 15 minute pe față deoarece o să devină destul de greu de îndepărtat.