Revista Avantaje fără Daniela Palade Teodorescu?

Revista Avantaje fără Daniela Palade Teodorescu?

20368995_1369489593100866_920790272340072646_o

Prețuiesc la el (ea –n.r.) unele virtuți pe care le poartă ca pe niște diamante.” SADOVEANU

Timp de 20 de ani, Daniela Palade Teodorescu a fost redactor-șef la Revista Avantaje și a realizat sute de coperte cu femei obișnuite și povești inedite de viață. A inspirat, a luptat pentru victimele violenței domestice, a motivat și a ajutat oameni. Daniela a format o comunitate puternică, a păstrat o decență a conținutului (acesta este unul dintre motivele pentru care am iubit revista) și s-a reinventat mereu.

Acum va pleca din trustul de presă Ringier și de la conducerea revistei.

Cred că oamenii ca Daniela Palade Teodorescu sunt precum comoara din peștera descoperită de Ali Baba. Nu poți avea acces la universul lor bogat și generos, dacă tu nu porți o cheie în inima ta: o umilă fărâmă de umanitate. Uneori, datorită modestei pe care o au, se poate întâmpla să rămână neprețuiți, precum diamantele dintr-o mină ascunsă. Din păcate, cei care se gândesc doar la profit, pot călca peste flori și peste suflete de diamant cu ușurință. Dar poate că acestea sunt vremurile… și toți ne aflăm într-o permanentă schimbare. Spre bine sau spre rău, Dumnezeu știe.

Nu este niciun secret că spiritul revistei a fost așa de iubit datorită oamenilor speciali care i-au dat “viață”. Datorită Danielei am făcut parte o vreme din marea familie a Revistei Avantaje. A fost unul dintre cele mai frumoase job-uri, pentru că am rezonat cu ceea ce reprezenta revista. Când am plecat mi-a spus: ”Este o zi tristă pentru mine” și m-au urmărit aceste cuvinte.

Daniela și-a anunțat plecarea de la conducerea revistei cu eleganță și stil. A postat pe contul său de socializare următoarea copertă a revistei, pe care este protagonistă. Reacțiile admirative nu au întârziat să apară, iar eu m-am bucurat să o văd în această ipostază. Din păcate, coperta nu este cea reală.

Fără îndoială, Daniela merita din plin să fie pe coperta ediției de august. Chiar și pentru cei interesați doar de câștig putea să fie o bună alegere.

Dar Daniela rămâne în inimile noastre și va merge mai departe. Spre un alt proiect, spre o altă provocare, spre alți oameni!

“Să ne trăiești, că ne trebuiești!”, Daniela! (vorba ta). Felicitări pentru tot ceea ce ai construit și lași frumos în urma ta!

465