O mască de față bună pentru tenul cu probleme

O mască de față bună pentru tenul cu probleme

70245

Trebuie să recunosc că în ultimul timp nu am mai fost deloc atentă nici la ce fel de alimente consum, nici la procesul de îngrijire al tenului. Mai exact, am tratat cu maximă indiferență acest aspect, iar rezultatul nu a întârziat să apară: un ten cu probleme.

Desigur, apropiații au remarcat și au început să-mi facă mici observații: „Tu aveai un ten curat înainte. Ce s-a întâmplat?”. Într-un final, m-am decis să iau măsuri și am apelat la produse de îngrijire hand-made: mască de argilă cu apă minerală, mască cu gălbenuș de ou și miere de albine, scrub cu zaț de cafea. Cândva toate acestea conduceau la un rezultat garantat, dar acum… nimic.

Ușor dezamăgită, am trecut la planul doi: am renunțat să mai consum sucuri acidulate și mi-am cumpărat produse dermato-cosmetice din farmacie. După mai multe operațiuni, tenul meu a început să zâmbească, dar nu pe deplin. Încă se mai simțea nevoia de un tratament care să îl revigoreze și să îl refacă complet.

Acum câteva zile, am primit o mostra din Masca purificatoare cu extract de Neem, de la Himalaya. Mi-a fost recomandată ca pe un produs cu proprietăți antibacteriene, un remediu natural pentru coșuri. 

Trebuie să vă spun că rezultatul s-a văzut încă de la prima întrebuințare. După a doua aplicare a acestei măști de față tenul meu s-a curățat și a devenit iar fericit. Așa cum îl știau alții în zilele lui bune…

Așadar, dacă aveți probleme cu tenul vă recomand acest produs extraordinar. Merită!