3 parfumuri cu esențe tari:mosc,ambră,smirnă și tămâie

3 parfumuri cu esențe tari:mosc,ambră,smirnă și tămâie

12919831_1001192126631406_1051627595682422829_n

Îmi plac florile cu miros puternic, ador condimentele pline de arome și aleg întotdeauna parfumuri cu esențe tari. Un parfum este ca o călătorie spre o lume nevăzută, neștiută, dar de care nu ne îndoim că există. O lume în care apar legături invizibile între toți cei care rezonează la aceleași arome. Împreună ”se învăluie” și plutesc spre un alt tărâm.

Aroma parfumului pe care îl alegem vorbește întotdeauna despre personalitatea noastră. De exemplu, eu prefer parfumurile puternice cu note de mosc, ambră, smirnă și tămâie.

De-a lungul timpului, mi-am căutat parfumul ideal. Nu știu dacă pentru voi s-a inventat, pentru că eu am ajuns la concluzia că nu există. Am găsit însă parfumuri cu esențe tari, care se apropie mult de ”idealul meu”.

Iată cum arată topul celor 3 parfumuri cu esențe tari:

1. Bvlgari

bvlgari

Cu siguranță, nu mai are nevoie de nicio prezentare! Despre parfumul Bvlgari s-ar putea spune că este o vedetă a magazinelor de lux, fiind foarte solicitat. Compoziția lui cu note de: coriandru, ambră, lemn de santal, mosc, ceai verde, note lemnoase și cedru nu are cum să te lase indiferent. Acum l-am găsit la un preț redus aici

2. Opium de Yves Saint Laurent

opium-bun

Acesta a fost mult timp parfumul meu preferat. Nu m-am plictisit nici acum de el, dar îl folosesc mai rar. Amestecul de cuișoare, coriandru, ardei, citrice, mosc, patchouli, iasomie, ambră, santal, smirnă și tămâie… îl face irezistibil. Se știe despre el că a făcut senzație în rândul reprezentantelor sexulului feminin încă de la lansarea lui, în anul 1977. În 2009 parfumul a fost relansat într-un ambalaj mai sofisticat.

3. Anais Anais by Cacharel

Anais Anais by Cacharel

Acesta este un parfum mai puțin cunoscut, dar deloc de trecut cu vederea. Cel puțin eu nu am putut. Parfumul a fost lansat în 1978 și are în compoziție note de: flori de portocal, zambile, iasomie, crin, ambră, lemn de santal și tămâie.

Voi ce fel de arome preferați?