Plec în pelerinaj! Veniți cu mine?

Plec în pelerinaj! Veniți cu mine?

IMG_2852

Sunt aproape șase ani de când merg în pelerinaje prin țară. Am descoperit atât de multe locuri frumoase, încât nu îmi vor ajunge niciodată cuvintele să vă povestesc despre ele. Și cu siguranță nu le-am văzut pe toate!

Fiecare loc este unic și are o poveste de viață trăită întru Hristos, sau o legendă eroică care te va întări. Fiecare mănăstire îți dezvăluie un colț de Cer pe pământ, iar cum țara noastră are aproape 1000 de mănăstiri putem spune că ușa Raiului se deschide din România.

Oare știți că această țară a dăinuit prin spiritualitatea și jertfa străbunilor noștri, care și-au protejat credința, tradiția, neamul, pământul cu prețul vieții?

Oare suntem conștienți cât de prețios este pământul românesc? Știm oare ce moștenire spirituală avem și ce popor valoros suntem?

Pentru mine pelerinajele au avut și rolul de a mă face conștientă că România este o țară fără egal, prin sfinții pe care i-a dat, prin puterea spirituală pe care aceștia au lăsat-o în urmă.

Nu știu voi ce planuri aveți în viitorul apropiat, dar eu mi-am propus să mai descopăr un Colț de Rai românesc și să merg într-un NOU pelerinaj. Veniți cu mine?