Bun venit!

Bun venit!

 

Acesta este un spațiu în care sper că vei găsi un strop de inspirație, o oază pentru minte și suflet. Dacă dorești să comunicăm îmi poți scrie pe adresa de mail: magdacampeanu@yahoo.ro sau pe contul de Facebook. 

313b0c1bb03f9fff6db07cf152204c87

Iată ce vei găsi pe Frumusețe fără Limite:

Categoria Acasă cuprinde 4 secțiuni: Contact, Gânduri și simțiri, Piesa de teatru, Poeziile mele. Aici vei găsi frânturi din sufletul meu, dacă vei avea curiozitatea să arunci o privire.

Categoria Stare de Bine cuprinde 5 secțiuni: Wellness, Frumusețe, Viață Sănătoasă, Feminitate și Stil, Am testat. În cadrul acestor secțiuni organizez concursuri cu diverse produse cosmetice sau cu servicii în cadrul saloanelor, ofer informații despre produse cosmetice care mi-au plăcut, locuri în care am mers, diete pe care le-am testat sau am auzit de ele. O categorie specială pentru sexul frumos.

Categoria Minți creatoare cuprinde 2 secțiuni: Antreprenori de succes  (unde prezint oameni care au avut curajul să facă ceva pe cont propriu) și Te vor inspira  (oameni care au ceva de oferit celor din jur: stil de viață, experiență, sfaturi utile).

Categoria România Ortodoxă cuprinde 4 secțiuni: Întru Hristos (o să găsiți interviuri cu părinți din Biserica Ortodoxă, cu mai mulți creștini trăitori în Hristos și prezentări ale celor care au luptat pentru credința neamului nostru). Din inimă  (lucruri pe care doresc să le transmit în calitate de creștin) Rugăciuni și Învățături și Am citit (cărți care mi-au fost de folos).

Categoria Viața e frumoasă (La vita è bella) cuprinde 2 secțiuni: Oameni cu povești (aici prezint oameni care fac sau au făcut lucruri pentru semenii lor) Viața e frumoasă (ponturi de călătorie, locuri în care am mers și m-am întors mai bogată sufletește).

Categoria Fără Limite are 3 secțiuni: Diverse, Știri/Evenimente, Să ajutăm (aici prezint diverse cazuri sociale).

Câte ceva despre mine…

– am început să scriu poezii la 13 ani

– la 18 ani am fost Olimpică la Filosofie și Literatură, faza pe Capitală

– am lucrat 6 ani în Protecția Copilului, la Serviciul Copilului Abuzat.

– sunt licențiată în Jurnalism și Comunicare

– am scris pentru Evenimentul Zilei, Revista Diva, Ziarul Compact, suplimentul Jurnalului Național.

– în 2008 am scris o piesă de teatru pentru cei mici ”Poveste pentru Ionuț”, care a fost premiată în cadrul Festivalului Internațional de Teatru și interpretată de actori ai Teatrului Ion Creangă.

– am fost web editor pentru site ul avantaje.ro și am iubit acest job… și oamenii de acolo. La revista www.one.ro am coordonat vreme de 1 an de zile echipa, iar în prezent sunt content manager la Auchan.

– cred că rugăciunea este cea mai puternică forță a omului și mai cred că în adâncul ființei noastre toți purtăm cheia către o Sursă Infinită de Bine și Iubire. Oare o vom putea accesa? Te invit să ne cunoaștem și să ne ajutăm reciproc pe drumul spre o Frumusețe fără limite! 

Magda Câmpeanu