“S-a născut o stea” sau drama din spatele imaginii

“S-a născut o stea” sau drama din spatele imaginii

Nu am crezut că o să plâng vreodată la un film în care joacă Lady Gaga, dar s-a întâmplat. Filmul „A star is born“ („S-a născut o stea“), în care rolurile principale sunt interpretate de Lady Gaga şi Bradley Cooper, aduce un mesaj puternic, încărcat de emoție.

Acest film reprezintă debutul regizoral al actorului Bradley Cooper (care interpretează și rolul principal masculin, Jackson Maine) și ne oferă nu doar o minunată poveste de dragoste, ci și o lecție de viață despre frumusețea și mizeria din noi, capacitatea de a ierta și neputința umană.

De cate ori nu ne-am simțit și noi fără valoare… sau scoși din schema vieții? Filmul ne oferă o perspectivă din afara propriei nefericiri: dincolo de orice mizerie poate exista un început, atâta timp cât tu nu renunți la tine.

De asemenea, acest film ne oferă ocazia să descoperim o Lady Gaga extrem de umană, caldă, iubitoare.

Toate melodiile din film sunt originale și au fost interpretate live în timpul filmărilor. Povestea peliculei are la bază filmul omonim din anul 1937 când un cunoscut și apreciat artist, dar dependent de alcool și droguri, (Bradley Cooper în rolul lui Jack Maine), cunoaște o tânară talentată (Lady Gaga in rolul lui Ally) care cânta într-un bar de travestiți.

Mai multe amănunte din film nu doresc să dezvălui. Dacă încă nu v-ați dus la cinematograf pentru acest film, vă invit să o faceți și să vă permiteți să trăiți mesajul acestui film. Căci… ce este dragostea adevărată dacă nu grija pentru celălalt? Ce este viața de pământ fără autenticitate și iubire?