Intrati in Jocul Bucuriei?

Intrati in Jocul Bucuriei?

De ceva timp imi tot intreb sufletul: “Ce te-ar face fericit?” Raspunsul sufletului este: „Mi-as dori sa fac cat mai multi oameni fericiti”.

Dar cum?

Initial m-am gandit sa concep un site dedicat cazurilor sociale, pe care oamenii sa prezinte diverse situatii de viata si sa ajutam impreuna. Apoi, dupa o conversatie telefonica cu o prietena, mi-a venit un alt gand.

Traim intr-o lume tot mai obosita, agitata, agresiva, care parca si-a pierdut forta de a mai crede si spera in forta binelui.

Oamenii au uitat sa se mai bucure, sa mai rada din tot sufletul, sa priveasca cerul… Oamenii si-au pierdut increderea in semenii lor si parca nu mai asteapta nimic bun. Fiecare dintre noi s-a inchis intr-o bula care ne asigura confortul dorit si ne permite sa mergem mai departe. Sau poate doar eu simt acest lucru (si de aceea imi si doresc sa fac o schimbare), dar daca si voi simtiti ca devenim, pe zi ce trece, tot mai egoisti si tristi… am un antidot.

Dragii mei, propunerea mea catre voi este aceasta: Haideti sa facem impreuna oamenii fericiti! Ca nu degeaba vine Mos Craciun si cam in toate companiile/firmele se organizeaza Secret Santa. Cine isi doreste un cadou? Cine vrea sa participe la joc si sa il ofere?

Mi-as dori mult sa imi lasati sub acest articol cate un comentariu care sa descrie o dorinta (de exemplu: mi-as dori o pereche de pantofi, o sedinta de masaj, sa ma intalnesc cu vedeta X, sa primesc bilete de teatru la piesa Y, sa am un week-end la munte, o pereche de cercei, o carte anume, etc). De asemenea, imi puteti scrie de o cunostinta/o vecina care are probleme materiale si are o nevoie reala de un anumit lucru (un cuptor cu microunde, o masina de spalat, alimente, etc).

Tot aici mi-as dori sa existe si persoane care sa-si exprime disponibilitatea de a oferi un cadou (de exemplu, eu as putea oferi cadoul X unei anumite persoane). Sau poate reprezentatii unei companii vor dori sa se implice in cazurile semnalate.

Comentariile lasate sub articol nu vor deveni publice (decat daca persoanele care se vor implica vor dori acest lucru). Dupa ce voi citi/sorta comentariile, voi facilita intalnirea dintre cele doua persoane sau vom merge personal la persoana care a solicitat darul sau stim ca isi doreste un anumit dar.

Acest proiect va avea o transparenta totala. Fiecare persoana care va dona un anumit obiect va putea interactiona cu cel pe care il va bucura. Rolul meu o sa fie doar acela da a pune umarul pentru ca totul sa iasa bine.

Ce iti doresti sa primesti in dar? Ai vrea sa aduci bucurie unui suflet? Haideti sa facem o surpriza unui necunoscut si sa primim in schimb multa, multa lumina si bucurie.

Incercam?