Câștigă 3 produse cosmetice de la Gerovital!

Câștigă 3 produse cosmetice de la Gerovital!

Dacă folosești produse cosmetice Gerovital în mod constant și îți poți exprima opinia despre aceste produse concursul de mai jos este pentru tine!  Frumusete-fara-limite.ro în parteneriat cu Gerovital  te invită la un concurs la finalul căruia poți câștiga un pachet format din 3 produse cosmetice Gerovital.

Intrarea în concurs presupune să răspunzi la următoarea întrebare:

1.Ce fel de produse folosești de la Gerovital și de ce? Lasă răspunsul tău sub acest articol.

Pachetul de produse cosmetice oferit ca premiu cuprinde următoarele:

1.Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C 

Cutia cuprinde 10 fiole de 2 ml cu un ser bogat în Acid hialuronic și  lipozomal și Vitamina C. Aceste ingrediente au efecte de hidratare, antirid, antioxidante și ajută la umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior. De asemenea, fiolele previn efectele nedorite ale îmbătrânirii premature a pielii.

2. Cremă antirid contur ochi și buze Hyaluron C 2% 

Această cremă este dedicată zonei sensibile din jurul ochilor fiind bogată în Acid Hialuronic pur şi lipozomal.

Pentru un plus de eficiență s-au asociat vitamina E și vitamina C lipozomală. Lipoceravitul C și Vitamina E acţionează sinergic cu complexul de Acid Hialuronic pudră și lipozomal, pentru efecte vizibile şi de durată.

3. Apa micelară Hyaluron C 400 ml 

Apa micelară de la Gerovital se bazează pe acțiunea micelelor formate, care ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

Concursul se desfășoară în perioada 1 ianuarie 2018 – 13 ianuarie 2018. Câștigătorul o să fie anunțat pe adresa de e-mail și o să fie rugat să-și ofere datele personale pentru livrarea premiului. Mult succes!

Florea Marina este câștigătoarea acestui concurs. Felicitări!