7 idei de cadouri pentru Moș Nicolae

7 idei de cadouri pentru Moș Nicolae

Cât de curând, ne vom pregăti ghetele și vom aștepta cu emoție venirea darnicul Moș Nicolae. Fie că ești în căutarea unei idei de cadou, fie că vrei să îl inspiri pe moș, iată câteva sugestii de daruri pentru această sărbătoare:

 1.Icoană cu Sf. Nicolae

Dacă persoana dragă ție este una credincioasă, o icoană pictată cu Sfântul Nicolae ar putea să o emoționeze. Potrivit tradiției, Sfântul Ierarh Nicolae din Mira a fost episcop și un bun păstor pentru turma sa. Legenda spune că Sfântul Nicolae a ajutat trei fete sărmane din orașul său, aducându-le zestre în dar, fără să fie văzut. Din cauza sărăciei, tatăl fetelor avea de gând să le vândă, dar Sfântul Nicolae a aruncat pe furiș în casa lor câte 3 pungi cu galbeni pentru fiecare fată și astfel le-a salvat. Datorită faptelor sale bune din timpul vieții, Sfântul Nicolae a devenit un simbol al generozității sufletești, fiind denumit și „chip al blândeților”. De asemenea, este considerat ocrotitorul copiilor și familiei, fiind unul dintre cei mai iubiți sfinți ai creștinismului.

2.Accesorii colorate

Un set format dintr-un fular pufos și o pereche de mănuși în nuanțe vesele ar putea să fie un dar binevenit în sezonul rece. Pe piață găsim o varietate de modele și puteți alege cadoul în funcție de preferințele celui care urmează să îl poarte. Pentru că accesoriile pot schimba radical o ținută monotonă, nuanțe calde și vesele sunt de dorit.

3.Un ceai bun și o pijama

Persoanele friguroase îți vor mulțumi! Ce poate să fie mai plăcut într-o seară geroasă de iarnă decât să te bucuri de o ceașcă cu un ceai aromat, simțindu-te relaxat într-o pereche călduroasă de pijamale? Găsim acum pe piață tot felul de modele de pijamale haioase și amestecuri rafinate de ceai. Fie că e vorba de ceai verde, negru, indian sau african, un ceai bun va oferi o stare de bine persoanei vizate.

4.Cosmetice de calitate

Reprezentantele sexului frumos le adoră! Cosmeticele de calitate sunt dorite de orice femeie care se îngrijește și se respectă. Te-ai putea inspira de pe sephora.ro din gama de creme și loțiuni concepută pentru sezonul rece. Dacă persoana în cauză iubește cadourile scumpe, fine, elegante cu produsele Dior nu vei da greș niciodată!

5.Bijuterii personalizate

Poți personaliza o bijuterie cu numele persoanei dragi, cu o fotografie sau cu un mesaj cheie, care să aducă emoție și bucurie. O bijuterie gravată îi va aminti mereu de tine celui care o va purta, fie că vorbim de un colier, de o brățară sau de o pereche de cercei.

6.Decorațiuni simpatice

În această perioadă, hypermarketurile sunt pline de fel de fel de decorațiuni pentru casă și gradină sub formă de figurine simbolice: îngeraș, pasăre, om de zăpadă, ursuleț, etc. Decorațiunile se pot folosi și pentru împodobirea brandului de Crăciun și vor induce o atmosferă caldă, primitoare. Copiii se vor bucura de aceste cadouri speciale de sărbători, dar nu uitați să alegeți ceva și dintr-un magazin de jucării. Poate un dar cu personajul de desene preferat?

7.Praline sofisticate

Cine nu iubește ciocolata belgiană? Pentru gurmanzi, o cutie cu praline din colecția de sărbători este irezistibilă. Acum găsim în magazinele de specialitate ciocolată delicioasă transformată într-o adevărată operă de artă și servită în cutii elegante cu panglică roșie. Mmm! Este cineva care poate rezista în fața pralinelor?

Să aveți sărbători pline de bunătate!