Victorie istorică! Simona Halep este numărul 1 mondial!

Victorie istorică! Simona Halep este numărul 1 mondial!

O dimineață cu breaking-news la toate televiziunile: „Premieră mondială în tenisul feminin românesc! Simona Halep este NUMĂRUL 1 MONDIAL”.

Simona Halep a obținut, la 26 de ani, o victorie istorică în semifinala de la Beijing în faţa letonei  Jelena Ostapenko. Simona a reușit să se impună în două seturi câştigate cu 6-2, 6-4. România este în delir! Simona a reușit!

Oare ce este acum în sufletul Simonei, după atâta presiune mediatică?

Cuvintele nu pot descrie ce simt acum. Este uimitor că sunt numărul 1 mondial. Mulțumesc fanilor pentru sprijin. Am făcut meciuri extraordinare. Mulțumesc, China. Sunt foarte emoționată. Este uimitor. Mulțumesc familiei și echipei mele, Darren, Andrei, Teo. E ziua mea specială. Nu voi uita niciodată această zi” a afirmat Simona.

Astăzi este o zi a bucuriei pentru Simona Halep și pentru românii care o admiră și au crezut în ea.

Vă mai amintiți de articolul: „Nație mediocră, cerșim cu disperare Nr. 1 Mondial! ” semnat de Moise Guran? Iată doar un pasaj: „De acum este/ar trebui să fie clar pentru toată lumea că Simona nu este pregătită să devină locul 1 mondial în tenisul feminin. Pur și simplu sunt alte fete mai puternice, mai pregătite poate (nu mă prea pricep), care-și doresc mai mult victoria, cum zicea o celebră perlă a jurnaliștilor sportivi. Nu asta dezbat eu, deși o simpatizez și eu pe Simona și mi-aș fi dorit foarte mult, pentru ea, să reușească această performanță pe care o tot ratează.”

Uite, domnule, că a reușit! Ce mai e de spus?

Felicitări, Simona, pentru că ai știut să lupți până la capăt, pentru că nu te-ai lăsat intimidată, pentru că meriți!