Mulțumesc pentru Webstock2017

Mulțumesc pentru Webstock2017

În fiecare an, echipa Evensys în frunte cu Cristian Manafu își unesc forțele pentru Webstock, un eveniment de proporții pentru tot mediul online din România. Realizez ce efort uriaș se depune în spate pentru ca Webstock-ul să funcționeze în parametrii optimi și nu pot decât să le mulțumesc organizatorilor că mi-au oferit o invitație.

Pentru mine Webstock reprezintă o sursă de inspirație pentru că aici ai ocazia nu doar să primești informații utile pe Social Media, ci și să afli povești pline de miez. Prima parte a evenimentului a fost moderată de Cristina Bazavan, care a avut mai mulți invitați: Alex Gâlmeanu, Lucian Mândruță, Matei Dima și Marius Manole.

M-am bucurat că anul acesta s-au gândit să-i invite pe scenă pe actorul Marius Manole și pe fotograful Alex Gâlmeanu. Poveștile de viață, proiectele și experiența lor din mediul online ne-au oferit o reală sursă de inspirație.

A doua parte a evenimentului a fost moderată de Cristian China-Birta, care a introdus pe scenă doi invitați foarte speciali: Ionuț Budișteanu (informatician și inventatori) Alin Preda (MApN). A fost o plăcere să descopăr că armata este alături de noi în Social Media și că se distrează de minune pe conturile lor ( a nu se înțelege că nu își fac treaba cu profesionalism).

Sunt recunoscătoare și pentru sesiunile care au urmat, fiecare în câte o cameră: Influencer Marketing Session, Blogging Session și Instagram Session. Eu am optat pentru Instagram Session, unde i-am ascultat pe: Robert Katai (Bannersnack), Alex Damian (Blogger) și Mihai Baloianu (Baloianu Visuals). Moderator a fost tânărul Cristian Florea, care s-a descurcat excelent.

Dacă doriți să ascultați înregistrările de la cea de-a zecea ediție acestui eveniment o puteți face aici (http://www.2017.webstock.ro/live.php#top)

La mulți ani Webstock! Să aveți cât mai mulți invitați cu povești frumoase și cât mai mulți participanți!

Credit foto: Webstock 2017.