Ce telefon să-mi cumpăr? Un sfat, vă rog

Prin anii ’90 apăreau pe piața din România primele telefoane mobile, acele modele „cărămidă”, care au fost un WOW al momentului. Încă de atunci am fost conștientă că, de la an la an, tehnologia va avansa și dacă te va prinde microbul vei investi mereu într-un nou telefon. Așa că mi-am propus să nu investesc deloc. Am avut mult timp un simplu Nokia oferit de firma angajatoare, încât aproape toate prietenele mele erau indignate de simplitatea mea în materie de telefoane. Adevărul este că aș minți dacă aș spune că bătrânul Nokia m-a dezamăgit vreodată. Dimpotrivă, la câte lovituri a primit din cauza neatenției mele, cred că un Smartphone drăgălaș era de mult timp în lada de gunoi. La un moment dat, a apărut în viața mea și un Iphone, dar prietenia noastră nu a durat mult timp. 

Eh, dar vremurile s-au schimbat și a venit timpul să iau în serios treaba asta cu telefoanele și să-mi cumpăr unul performant.

În prezent, job-urile noastre au legătură cu zona de Social Media, iar un telefon cu mai multe opțiuni a devenit un must. Așa că vreau-nu vreau, tre să-mi cumpăr urgent un telefon bun. Aici am nevoie de ajutorul vostru. Ce telefon să-mi cumpăr? Am analizat puțin ofertele din magazine, am studiat funcțiile telefoanelor, am exclamat încântată când am văzut design-ul lor, dar nu știu pe care să-l aleg.

M-am oprit asupra unui frumușel, pe nume Huawei P8 lite. 

La acest telefon îmi place design-ul fin, subțire și elegant, iar din descriere promite multe. În plus, are un preț bun. Specialiștii spun că datorită ecranului IPS de 5 aspectul imaginilor este excelent, în timp ce consumul de energie este minim. Are o cameră în spate de 13 MP și încă una de 5 MP, care permite capturarea de selfie-uri colorate și efectuarea de apeluri video. 

Un alt telefon care îmi place este Huawei P9 lite.

Este un model nou, varianta îmbunătățită a lui Huawei P8 lite, la un preț ceva mai mare. Ambele telefoane îmi plac, ambele au recomandări bune, dar nu știu ce să aleg. Voi ce părere aveți? 

6 comments on “Ce telefon să-mi cumpăr? Un sfat, vă rog

  1. Huawei P9 lite am luat acum cateva zile si pare bun. Eu am avut optiunea sa il iau gratis cu prelungirea abonamentului pe 2 ani (Vodafone, am sunat la ei sa imi ofere ceva ca pe site sau la un sediu ofertele au fost proaste). Imi oferisera modelul din 2016 dar probabil nu mai aveau pe stoc si m-am trezit cu cel din 2017 🙂

  2. Si eu am Huawei P9 lite si sunt extrem de multumita dupa ce am experimantat câteva telefoane Samsung (modele noi) carora le crăpa ecranul numai dacă te uitai la el sau trebuia reinstalat soft-ul. Diferenta de fiabilitate intre cele doua marci este semnificativă! Tineri din jurul meu folosesc Huawei P8 de cativa ani si nu-l schimba pt ca nu au de ce 🙂

  3. P9 Lite e mai bun decât P8 Lite. A apărut și P10 Lite și are ca avantaj memoria mai mare. Dacă ai buget mai mare, o variantă și mai bună este Huawei Nova. Iar de la alte mărci, îți recomand Asus. Huawei P10 este versiunea mai recentă a lui P9, care era versiunea mai nouă a lui P8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *