Câștigă un program de dezvoltare personală în psihonutriție

Câștigă un program de dezvoltare personală în psihonutriție

Te-ai gândit vreodată că acele câteva kilograme de care ești nemulțumită și de care nu reușești să scapi cu niciun chip vor SĂ-ȚI SPUNĂ ceva? Nu este un mesaj direct, nu este un mesaj în cuvinte. Este vorba despre lecția pe care trebuie să o înțelegi, să o accepți și înveți ceva din ea. Ca să mergi mai departe (fără acele kilograme). Chiar crezi că e întâmplător că au apărut câteva kilograme în plus? Vei spune probabil: „Au apărut pentru că am mâncat mult.”

De acord. Dar de ce ai mâncat mult? De foame?

Specialistul în psihonutriție spune că au apărut pentru că:

– te plictisești

– nu faci ceea ce îți place

– nu ai o relație mulțumitoare

– nu îți asculți corpul, nu îl respecți, nu te iubești suficient

– nu ai acceptat evenimente, trăiri din trecut

– nu ai oricum o imagine de sine prea bună și nu ai avea nici dacă ai fi mult mai slabă.

Vei spune: „Voi slăbi dacă reușesc să țin o dietă.”

Da, vei reuși să slăbești pentru un timp scurt: câteva săptămâni, câteva luni, maximum 2 ani. 

Dar kilogramele se vor întoarce la loc. Nu poți ține diete la nesfârșit. Și nu te poți ascunde de tine. Corpul nu minte. Corpul îți spune ceva. Corpul vrea să-ți înțelegi lecția, să fii sinceră cu tine. 

Pentru altă abordare legată de cure de slăbire, kilograme care nu-ți dau pace și alte probleme nutriționale există Food Psychology, psihonutriție, sau, mai simplu, poți urma programul de dezvoltare personală „(Re)Împrietenește-te cu mâncarea! Și cu tine însăți”, pe care îl poți comanda doar de pe psihoshop.ro. Vei primi o carte și un audiobook care te vor însoți în minunata ta călătorie de autodescoperire. 

Dacă vrei mai multe informații despre acest program în care îți vei schimba, poate, viziunea asupra unor aspecte importante din propria viață, poți intra pe blogul autoarei https://mananc-inteligent.ro/about/

Pentru început, Mananc inteligent.ro în colaborare cu Frumusete fără limite.ro te invită la concurs. Poți câștiga unul dintre cele două programe oferite (carte plus audiobook) dacă răspunzi printr-un comentariu sub acest post (pe site sau pe contul de Facebook) la întrebarea: „Ce mă hrănește cu adevărat?” 

Oferă un like la cele 2 pagini de Facebook Mananc inteligent.ro și Frumusete fără limite.ro (opțional).

Concursul are loc în perioada 28 octombrie – 4 decembrie, iar câștigătorul va fi desemnat în data de 4 decembrie prin tragere la sorți.

„Hrănirea nu doar întreține corpul sănătos și atractiv, ci îl și menține ca pe un vehicul în slujba Divinului. Hrănind corpul cu bucurie și venerație, hrănim scânteia de viață din trup. Iar când se produc îmbolnăvirea și decăderea corpului (pe care nicio cantitate de legume sau de vitamine nu le pot preveni), înțelegem că o bună nutriție nu ne poate duce prea departe. Hrănirea mai profundă, care poate susține inima și sufletul este ceea ce contează în cele din urmă cel mai mult” — Marc David în „Nourishing Wisdom”.