Câștigă seturi de farfurii și o bucătărie!

Câștigă seturi de farfurii și o bucătărie!

Săptămâna aceasta, Edenia lansează campania “Unde ieșim la masă? Acasă” și te invită să le arăți tuturor cât de bine se mănâncă la “restaurantul” din bucătăria ta!

Cu Edenia, experiențele culinare din propria bucătărie se pot ridica la nivelul celor pe care le încerci ieșind la masă în oraș, iar “acasă” se poate transforma în propriul tău restaurant, unde petreci momente calde alături de familie sau cei dragi.

În perioada 16 octombrie – 26 noiembrie 2017, consumatorii au ocazia să câștige premii pentru bucătăria lor cumpărând orice produs Edenia și înscriind bonul pe www.edenia-foods.ro.

Premiile oferite sunt 300 de seturi de farfurii decorate manual, acordate săptămânal, iar marele premiu este o bucătarie creata de designerul Adela Pârvu.

Campania “Unde ieșim la masa? Acasă” este adresată tuturor celor care privesc gătitul acasă ca pe o experiență frumoasă, cu energii pozitive, și cărora le place să mănânce preparate gătite de ei.

Totodată, prin aceasta campanie ne dorim ca “acasă” să devină locul unde socializezi, te simți confortabil și mănânci bine, pregatit de tine. Noul loc de “going out”, întocmai pe placul tău.

Edenia este brandul premium de produse congelate cu cea mai variată gamă: legume, fileuri de pește, semipreparate, patiserie și specialități din carne.

Produsele congelate își păstrează proprietățile nutritive și calitatea datorită procesului rapid de congelare. Congelarea este cea mai sigură metodă de conservare a alimentelor, dar și cea mai sănătoasă. Alimentele sunt congelate proaspete pentru a le păstra nutrienții, gustul și textura intacte pentru mult timp. Mai multe detalii despre congelare se află aici: http://www.edenia-foods.ro/despre-noi/despre-congelare/