Câștigă 3 produse cosmetice din lavandă fără parabeni!

Câștigă 3 produse cosmetice din lavandă fără parabeni!

Lavanda este o plantă de origine mediteraneană cu proprietăți antibacteriene și antiseptice. Datorită parfumului ei relaxant, lavanda este folosită cu succes în tratarea stărilor de anxietate, iar producătorii de produse dermato-cosmetice o consideră o adevărată comoară. Substanțele active din lavandă vindecă și previn infecțiile, refac pH-ul pielii, reduc acneea și mătreața.

Frumusete-fara-limite și ZL Manufactura te invită la un concurs în cadrul căruia poți câștiga produse cosmetice pe bază de lavandă, fără parabeni.

Ți-am pregătit un kit format din 3 produse cosmetice cu lavandă de la ZL Manufactura:

  • Ulei de masaj cu lavandă și vitamina E – 300 ml
  • Săpun natural din lavandă – 100gr
  • Unt de corp cu lavandă -100gr
  • Intrarea în concurs implică o condiție obligatorie și două opționale:
  1. Scrie doar Particip pe site sau sub postarea de pe contul de Facebook. (obligatoriu).
  2. Oferă un like la 2 Pagini de Facebook: * ZL Manufactura și Frumusete fara limite. (opțional)
  3. Un share pe contul tău de Facebook. (opțional)

La finalul concursului se va desemna câștigătorul care va primi un kit format din 3 produse cu lavandă. Câștigătorul se va alege prin Random.org.

Concursul se va desfășura în perioada 21 octombrie – 28 octombrie 2017. Produsele, pe care le poți câștiga la acest concurs, nu conțin parabeni și au la bază extractul de lavandă. Iată mai multe detalii despre ele:

Uleiul de masaj cu lavandă și vitamina E de 300 ml

Acest ulei de masaj cu lavandă și vitamina E combate oboseala fizică și psihică datorită ingredientelor naturale din compoziție. Este recomandat persoanelor care suferă de depresie și anxietate. Oferă un efect relaxant la nivelul întregului organism și îl ajută pe specialist să execute manevre de masaj menite să detensioneze mușchii spatelui și ai gâtului.

Ingrediente active: ulei esențial de lavandă, uleiuri de soia, măsline, floarea soarelui și tocopherol. Nu conține parabeni, parafină, coloranți și arome artificiale. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani!

Săpun natural din lavandă – 100gr

Un săpun natural obținut prin metoda la rece, din uleiuri vegetale de cea mai buna calitate. Săpunul conține glicerină, un emolient natural obținut prin procesul de saponificare, și este recomandat pentru toate tipurile de piele, dar mai ales pentru pielea uscată, sensibilă sau matură.

Proprietățile acestui săpun au rol de: hidratare, emoliere, cicatrizare, calmare, relaxare. Fiind un săpun 100% natural și fabricat manual, este mai puțin dur decât cel convențional.

Acest produs este tolerat chiar și de persoanele sensibile la uleiurile esențiale. Pe perioada utilizării acestui săpun cu ulei esențial de lavandă, pielea va deveni mai catifelată. Calitățile acestuia sunt oferite de lavandă, recunoscută pentru efectul său de calmare și proprietăților antiseptice și antimicrobiene. De asemenea, utilizarea săpunului de lavandă ajută la combaterea insomniilor și a durerilor de cap.

Precauții: Nu este recomandat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Înainte de utilizare este indicată testarea săpunului pe o porțiune mică de piele.

Unt de corp cu lavandă -100gr

Un produs creat special din ingrediente naturale, o formulă bazată pe o combinație de unturi: shea, cacao și cocos și îmbogățită cu extract uleios de lavandă și vitamina E. Acest produs este ideal pentru îngrijirea și întreținerea pielii aspre și uscate.

Untul de Shea este cunoscut în special pentru proprietățile sale cosmetice pentru hidratare și emoliere. De asemenea, este cunoscut ca agent anti-inflamator. Datorita conținutului de phytosterol și tocopherol (Vitamina E), poate fi eficient în tratarea arsurilor, erupțiilor, petelor, uscăciunii severe a pielii, buzelor crăpate și ridurilor.

Untul de cacao are un punct de topire apropiat temperaturii corpului uman și se topește imediat când este aplicat pe piele.

Cu un miros relaxant de lavandă, acest unt de corp este bogat în substanțe nutritive și emoliente, fiind recomandat mai ales în sezonul rece.

Este un unt mai gras decât loțiunile sau cremele de corp, în contact cu pielea devine uleios, fiind ușor de întins pe piele și absorbit de către aceasta.

Precauții:Nu se aplică pe răni deschise, nu este indicat pentru persoanele care au alergie la nuci, oleaginoase.

Devine lichid la temperaturi de peste 37 grade.

A se pastra în locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.

Ingrediente: Unt de Shea (Butyrospermum Parkii Butter), Unt de Cacao (Theobroma Cacao Seed Butter), Extract uleios Lavanda (Lavandula angustifolia flower extract), Ulei de Cocos (Cocos Nucifera Oil), Vitamina E, Ulei esential Lavanda (Lavandula angustifolia oil).

Consultă Regulament- Concurs-ZL Manufactura.

Câștigătoarea acestui concurs este: Alina Mădălina Pădureanu. Felicitări! Te rugăm să ne trimiți datele de contact.