Atenție! Cărțile sunt vii și poartă taine neprețuite

Atenție! Cărțile sunt vii și poartă taine neprețuite

Pentru ce carte este pregătit sufletul tău astăzi? Ce carte ai vrea să mai citești? Ce suflet ai vrea să mai deschizi, să mai răsfoiești? Astăzi aș vrea să vorbim despre cărțile care ne-au făcut viața mai frumoasă, lumea mai dragă, sufletul mai bogat, mai plin de lumină. Cartea este un dar neprețuit, căci sufletul autorului se revarsă dintre filele ei în al nostru. Ce carte primim astăzi în inima noastră?

Ca și oamenii, cărțile au capcanele și părțile lor ascunse. Crezi că le poți citi fără să lase urme pe sufletul tău, dar ele ajung să te învețe, să te îndrume, să te emoționeze până la lacrimi, să te stăpânească.

Hmm… Ce carte aș vrea eu să citesc astăzi? Mă gândesc să răsfoiesc puțin biblioteca de cărți de la polirom. Tu?

Ce carte ai vrea să mai aduci în viața ta? Să o lași să respire și să-și pună amprenta pe inima ta?

Te-ai gândit vreodată că biblioteca, pe care o ai în casă, este vie? Că fiecare carte are un duh aparte, că fiecare carte este o invitație spre o altă lume? Cărțile sunt cele mai dragi prietene și cele mai bune învățătoare.

O parte dintre ele poartă un mesaj profund, tainic, binecuvântat. Acestea sunt cărțile care apar doar în clipele speciale din viață. Atunci când îți dorești un răspuns și deschizi prima carte din bibliotecă și îl găsești… ești în fața unei taine. Răsuflarea cărților iubite de tine este ca o invitație la nemurire. Le vei purta veșnic în suflet, îți vei făuri veșnicia cu fiecare gând, emoție, din cartea preferată.

Îți spun un secret. Dacă adori să citești și vrei să ai cât mai multe scrieri bune în casa ta, nu rata promoțiile la cărți de pe elefant.ro.

Psst! Spune-mi și mie… Ce carte ai vrea să mai citești astăzi?

Să ai spor la citit!