Stilul retro și confortul se îmbină în colecţia ECCO SOFT 1

Stilul retro și confortul se îmbină în colecţia ECCO SOFT 1

 

Design fără titlu (3)

Colecţia ECCO SOFT 1 pentru toamna/iarna 2017 a fost prezentată în România pe 29 august 2017 și este una fabuloasă! În toamna anului 2017, stilul retro înseamnă îmbrăţişarea celor mai futuriste şi moderne tehnologii.

Un favorit ECCO din anii ’80 a fost modernizat pentru zilele noastre, în cea mai suplă şi luxoasă piele. Noua colecţie ECCO SOFT 1 are încă stilul şi spiritul urban din anii 1980, dar prezintă inovaţii tehnice care îl fac mai uşor, mai moale şi mai confortabil.

Reinventaţi pentru noua generaţie, aceşti pantofi versatili reprezintă îmbinarea armonioasă dintre pielea moale şi talpa foarte flexibilă, realizată dintr-o singură componentă. Noua colecţie ECCO SOFT 1 cuprinde atât pantofi cât şi ghete în diverse culori electrice precum roşu, mov, albastru, dar şi culori neutre de alb, negru şi gri.

Fiecare dintre cele două variante de piele este prelucrată manual şi garantează o piele superioară premium, care a fost creată pentru maximum de confort: pielea naturală ECCO DROID – pentru un aspect extrem de curat şi modern, în timp ce pielea nubuc  ECCO CHAGALL – pentru un aspect catifelat şi elegant.