Concurs Naturisti.ro! Cum prevenim bolile în sezonul rece?

banner-concurs

Un cunoscut proverb spune că: „este mai ușor să previi decât să tratezi”, iar oprirea dezvoltării bolilor din sezonul rece are ca bază întărirea sistemului imunitar. Specialiștii sunt de părere că pentru a ne proteja de bacterii și diverși viruşi, care determină răceli complicate și gripe, este de preferat să apelăm la produse cu extracte din plante. Nutrienții din plante mențin organismul în parametrii optimi, pentru că îi oferă acestuia mai multă rezistență în sezonul rece. O dietă cu legume și fructe proaspete poate oferi corpului nostru mineralele și vitaminele necesare, dar o putem ajuta cu suplimente alimentare și polivitaminice îmbogățite cu substanțe nutritive. 

Noile pachete de la Plantextrakt, pentru adulți și pentru copii, au fost concepute pentru a combate răceala și gripa în anotimpul rece prin metode naturale. 

Frumusete-fara-limite și Naturisti.ro  invită la un concurs unde puteți câștiga unul din cele 4 Pachete noi Plantextrakt (pentru adulţi şi copii) menite să susțină imunitatea organismului nostru și să ne mențină starea de sănătate.

Intrarea în concurs implică : 

  1. Un comentariu sub articol în care să ne spui ce produse ai vrea să câștigi și de ce.
  2. Un like (opțional) la următoarele Pagini de Facebook: Naturisti și Frumusete fara limite

Iată care sunt cele 4 Pachete noi Plantextrakt, disponibile pe naturisti.ro, pe care le poți câștiga:

1.PACHET IMUNITATE (copii 1-6 ani): Pachetul conține Imunogrip junior și un imunorezistan junior + minighid Întreținerea Sănătății Copilului.  Imunogrip Junior-135 ml-pentru Întărirea imunității- conține suc de Echinacea purpurea. În preparatul Imunogrip Junior acțiunea sucului de Echinacea purpurea este completată cu cea a gemoterapicului din mlădițe de Măceș și a siropurilor (obținute prin presare la rece) din fructe de Măceș, Cătină, Coacăz negru și Afin, bogate în vitamine și minerale. Administrarea se realizează, în cicluri de 4 zile, cu 4 zile pauză, maxim 4-6 săptămâni.Nu se administrează concomitent cu vaccinările (după 4 săptămâni de la efectuarea vaccinului).

Pachet Imunitate Copii Plantextrakt

Imunorezistan Junior-135 ml-Intervenție eficientă de la primele semne de răceală și gripă. Imunorezistan junior reduce intensitatea simptomelor de la debutul răcelii și gripei (dureri musculare și articulare, cefalee asociată cu dureri ale globilor oculari, etc), are efect tonic general, antiastenic.Imunorezistan junior, formulă pentru copii, conține suc de Echinacea purpurea, extracte de Eupatorium perfoliatum, Umckloabo și două preparate cu aport de vitamină C naturală și acțiune antiinflamatoare și antiastenic: extract gemoterapic din muguri de Coacăz negru și sirop din fructe proaspete de Măceș.

2. PACHET IMUNITATE (adulți și copii peste 7 ani): Pachetul conține Imunogrip 2 flacoane + Imunorezistan forte + Minighid Răcelile + Broșura Polygemma. 

Imunogrip -50 ml-pentru Întărirea imunității  conține suc de Echinacea purpurea. Se recomandă cure de 4-6 săptămâni:în perioade cu risc crescut de apariție a infecțiilor gripale și a altor infecții respiratorii; în stări cu imunitate scăzută pentru creșterea armonioasă a copilului-cure de întreținere; Este indicat pentru adulți și copii peste 7 ani: câte 2 ml de 3-5 ori pe zi, în puțină apă. 

Pachet Imunitate Adulti Plantextrakt

Imunorezistan Forțe-50 ml-Intervenție eficientă de la primele semne de răceală și gripă – reduce intensitatea simptomelor de la debutul răcelii și gripei (dureri musculare și articulare, cefalee asociată cu dureri ale globilor oculari, etc), are efect tonic general, antiastenic. Imunorezistan forțe conține extracte de: Echinacea purpurea (sucul plantei proaspete), Eupatorium perfoliatum, Umckloabo (Pelargonium sidoides), Eleutherococcus senticosus (Ginseng siberian). Se administrează adulților și copiilor peste 7 ani: câte 2 ml de 3 ori pe zi, în puțină apă. 

3. PACHET RĂCEALĂ ȘI TUSE (copii 1-6 ani): Pachetul conține Imunorezistan junior + Polygemma 3 tuse + Minighid întreținerea Sănătății Copilului. Imunorezistan Junior-135 ml-intervenție eficientă de la primele semne de răceală și gripă – reduce intensitatea simptomelor de la debutul răcelii și gripei (dureri musculare și articulare, cefalee asociată cu dureri ale globilor oculari, etc), are efect tonic general, antiastenic. Imunorezistan junior, formulă pentru copii, conține suc de Echinacea purpurea, extracte de Eupatorium perfoliatum, Umckloabo și două preparate cu aport de vitamină C naturală și acțiune antiinflamatoare și antiastenic: extract gemoterapic din muguri de Coacăz negru și sirop din fructe proaspete de Măceș. Îmbunătățirea stării generale poate să apară din prima zi de administrare. Se continuă administrarea și după îmbunătățirea stării generale, timp de încă 3-4 zile.

Pachet Raceala si Tuse Copii PLantextract

Polygemma nr.3-pentru a ameliora tusea seacă sau productivă. Combinație de extracte gemoterapice din muguri de Carpen, Călin și mlădițe de Caprifoi negru. Stimulează organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul cailor respiratorii; Ajută la reglarea tonusului bronșic;

Reduce spasmul și inflamația, cicatrizează mucoasele de la nivel respirator; Efect antialergic, acțiune de calmare a tusei și de liniștire generală.  Mod de administrare: Adulți și copii peste 7 ani: 2 ml de 3 ori pe zi, diluați în putins aps, înainte de meșe cu aproximativ 20 de minute; pentru copiii între 2 și 7 ani doză se reduce la jumătate.

4. PACHET RĂCEALĂ ȘI TUSE (adulți și copii peste 7 ani): Pachetul conține Imunorezistan forte 2 flacoane + Polygemma 3 tuse + Minighid Răcelile + Broșura Polygemma.  Imunorezistan Forțe-50 ml-Intervenție eficientă de la primele semne de răceală și gripă- reduce intensitatea simptomelor de la debutul răcelii și gripei (dureri musculare și articulare, cefalee asociată cu dureri ale globilor oculari, etc), are efect tonic general, antiastenic.Imunorezistan forțe conține extracte de: Echinacea purpurea (sucul plantei proaspete), Eupatorium perfoliatum, Umckloabo (Pelargonium sidoides), Eleutherococcus senticosus (Ginseng siberian).

Pachet Raceala si Tuse Adulti Plantextract

Mod de administrare:  Se administrează adulților și copiilor peste 7 ani: câte 2 ml de 3 ori pe zi, în puțină apă. Polygemma nr.3-pentru a ameliora tusea seacă sau productivă. Combinație de extracte gemoterapice din muguri de Carpen, Călin și mlădițe de Caprifoi negru. Stimulează organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul cailor respiratorii; Ajută la reglarea tonusului bronșic; Reduce spasmul și inflamația, cicatrizează mucoasele de la nivel respirator;  Efect antialergic, acțiune de calmare a tusei și de liniștire generală.

Consultă Regulament-Concurs-Naturisti

Au fost desemnați câștigătorii:

Elena C – Pachet Raceala si Tuse (copii 1-6 ani)
Laura A – Pachet Imunitate (copii 1-6 ani) 
Ionut M – Pachetul Imunitate (adulti si copii peste 7 ani) 
Cociorba Maria – Pachetul 4 (adulți și copii peste 7 ani)
Felicitări! Așteptăm datele personale în privat pentru a livra premiile!

14 comments on “Concurs Naturisti.ro! Cum prevenim bolile în sezonul rece?

  1. As vrea sa castig al doilea pachet fiindca este mai mult decat potrivit pentru familia mea. Limitele de varsta se muleaza si pentru copiii mei si ar deveni un tratament folosit si pentru prevenire si tratare optim.Siropul este mult mai usor de administrat si mezinei care face de obicei nazuri.

  2. Imi doresc primul pachet. Iar de nu va fi sa il câștig, sigur voi cumpara produsele. Noi folosim frecvent extractul de coacaz si cel de maces, dar aceste variante sunt mai complexe iar viteazul meu a inceput gradinita. Iar acasa mai avem o papușa de 1 an si 3 luni.

  3. Mi-ar fi de mare folos pachetul nr. 3 de raceala si tuse pentru copii intre 1-6 ani. Noi am descoperit siropul immunoresistan pentru raceala si gripa in plafar, dar de cel pentru tuse nu-l stiam si ne-ar fi de mare ajutor pentru ca fetita mea mai mare are o sensibilitate in gat si deseori dupa o raceala ramane cu tuse seaca. Mi-a placut foarte mult siropul datorita etichetei cu ceea ce contine si in special zaharul invertit din fructe de maces.

  4. Pachetul 4 este cel ce ma ajuta sa ma pastrez sanatoasamai ales ca sunt insarcinata si doresc sa evit racellei si alte complicatii, pentru a da nastere unui copil sanatos is voios! Dupa ce nasc vom lua si pachetul pentru copilas )))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *