Câștigă produse de detoxifiere și remodelare marca GERLINÉA!

Câștigă produse de detoxifiere și remodelare marca GERLINÉA!

Din cele mai vechi timpuri, femeile au fost preocupate de aspectul siluetei și au știut să includă în alimentația lor alimente care favorizează arderea grăsimilor și eliminarea toxinelor. Dacă nu știai organismul nostru este ajutat să ardă grăsimea atunci când consumăm alimente precum: ardei iute, avocado, scorțișoară, șofran indian, varză murată, ananas, frunze de curry, cereale integrale, ciocolată neagră, ceai verde. Deloc de neglijat este consumul de apă care sprijină limfa să funcționeze în paramerii optimi și să elimine ușor toxinele. De asemenea, produsele GERLINÉA lansate de curând pe piața din România, pe bază de plante atent selecționate, ajută la detoxifierea organismului și susțin remodelarea corporală. 

Frumusete-fara-limite și Nutrivita.ro te invită la un concurs cu premii visate și așteptate de silueta ta. Poți câștiga un pachet format din două produse pe bază de plante: Gerlinéa Drenor Detox BIO, 500ml și Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare, 70ml.

Intrarea în concurs implică: 

  1. Un comentariu în care să ne spui ce alimente crezi că ajută la arderea grăsimilor din organism.
  2. Oferă un like (opțional) la următoarele Pagini de Facebook: @GerlineaRomania, @Nutrivita.ro, @Frumusetefaralimite.ro 

Iată ce conțin produsele Gerlinéa Drenor Detox BIO, 500ml și Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare, 70ml, disponibile pe www.nutrivita.ro , pe care le poți câștiga:  

Gerlinéa Drenor Detox BIO asociazã 4 plante provenite din agricultura ecologicã ale cãror virtuți sunt tradițional recunoscute pentru efectul lor benefic în curele de slãbire şi purificare a organismului:

  • Pãpãdie – ajutã la detoxifierea corpului prin acțiunea sa diureticã
  • Coacãz negru şi Ceai verde – sprijinã funcțiile de eliminare ale organismului
  • Mãslin – protejeazã celulele şi țesuturile contra oxidãrii şi îmbãtrânirii.

Cum faci detoxifiere pe bază de plante cu noul Gerlinéa Drenor Detox Bio?

Cu ajutorul acestui supliment drenezi toxinele din organism şi te detoxifiezi. Este uşor de folosit: amesteci conținutul unui capac dozator – 50 de ml – cu un litru de apã şi apoi consumi lichidul obținut pe parcursul unei zile, curã de 10 zile, reînnoibilãpânã la obținerea rezultatelor dorite.

INGREDIENTE (pentru un capac, 50 ml/ 1 litru bãuturã reconstituitã): extracte apoase de plante: extract apos de frunze şi tulpini de pãpãdie* (Taraxacumofficinale) 22,5 g, extract apos de frunze de coacãz negru* (Ribes nigrum) 11 g, extract apos de de frunze de ceai verde* (Camelliasinensis) 0,6g şi extract apos de frunze de mãslin* (Oleaeurope) 0,3 g, Stabilizator: glicerol de origine vegetalã, suc concentrat de lãmâie*, arome naturale de lãmâie cu alte arome naturale, aromãnaturalã de ceai cu alte arome naturale. *Ingrediente provenite din agricultura ecologicã. A se pãstra la rece dupã deschidere. A se consuma timp de maxim 20 zile dupã deschidere. 

Gerlinéa Shot Detoxifiant Anghinare este un supliment alimentar pe bază de plante. Shotul detofixiant are la bază frunze de anghinare, care sunt recunoscute pentru efectul lor binefăcător asupra ficatului și pentru proprietățile detoxifiante. Susțin în egală măsură buna funcționare a ficatului și reglează greutatea corporală.

Se poate consuma întimpul micului dejun o doză de Gerlinéa Detoxifiant Anghinare (10 ml) în stare pură sau diluați-o într-un pahar cu apă. A se consuma de preferință rece. 

INGREDIENTE (pentru un shot, 10 ml): Apa, Suc concentrat de mere (43,2%), Extract de frunze de anghinare (Cynaracardunculus) 720 mg, Maltodextrina, Conservant: sorbat de potasiu.

Concursul se desfășoară în perioada 25 septembrie – 4 octombrie 2017.

Mult succes!

Concursul a fost câștigat de Elena C. O rugăm să ne trimită datele personale. Felicitări!