3 rochii de ocazie must-have

stire_1

Când vine vorba de un eveniment special la care urmează să participe fiecare femeie își dorește să fie apreciată pentru ținuta sa. Pe măsură ce data evenimentului se apropie emoțiile devin tot mai puternice și dorința de a găsi rochia care să o pună în valoare se amplifică.

Shopping-ul online reprezintă cea mai facilă modalitate de a obține, fără prea mult efort, produsul dorit. Este suficient să urmărim anumite site-uri, să derulăm un wall și să dăm câteva clik-uri pentru a primi acasă ceea ce ne dorim.

Dacă ești în căutarea unei rochii de ocazie s-ar putea ca acest articol să îți vină în ajutor cu recomandările pe care le voi face mai jos. Iată o selecție cu unele dintre cele mai faine rochii de ocazie!

Rochia roșie de dantelă

dantela_n

Acest model de rochie de dantelă roșie tip sirenă este întotdeauna un must-have în garderoba unei femei și o achiziție foarte importantă din trei motive:

1. Designerii consideră că rochia de dantela este un produs vestimentar care nu se demodează niciodată.

2. Întotdeauna o rochie roșie îți va spori încrederea în forțele proprii și forța de seducție. Cu siguranță nu vei rămâne în umbră!

3. Este un produs vestimentar versatil. În funcție de accesoriile alese, rochia de dantelă poate să fie adaptată tipului de eveniment: petrecere, aniversare, întâlnire romantică, gală.

Rochia din tul verde mentă

Acest model de rochie Baby Doll este ideal pentru femeia care vrea să se simtă ca o mică prințesă. Dacă ești o fire îndrăzneață și silueta îți permite, optează pentru acest model de rochie din tul verde cuceritor. Nuanța de verde mentă îți va scoate în evidență bronzul pielii și te va pune în valoare.

122-f

Rochia lungă din tul roz pudră

O rochie deosebit de elegantă într-o nuanță delicioasă de roz pudră. Acum câțiva ani am citit un sodaj potrivit căruia femeile care poartă roz sunt considerate mult mai atrăgătoare de către sexul opus. Pe mine această rochie din tul roz pudră m-a cucerit! Pe voi?

rochie roz

Credit Foto: Tiffani.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>