Mic voluntariat la Valea Plopului. Ne implicăm?

Mic voluntariat la Valea Plopului. Ne implicăm?

alexandra
 
Alexandra Nadane, Președintele Asociației ”Studenți pentru viață”, ne invită să petrecem un weekend (13-15.05.2016) de voluntariat la Valea Plopului – Valea Screzii.
 
Sâmbătă se va oferi un ajutor la treburile gospodărești (curățenie, tăiatul lemnelor sau orice alte activități la care este nevoie de o mână de lucru) și duminică se vor putea admira peisajele superbe din zonă.
 
În valea Screzii și Valea Plopului, funcționează de mai bine de 20 de ani o altfel de Românie: o Românie în care se dăruiește. Aici preotul Nicolae Tănase a primit copii abandonați, orfanii și bătrânii fără familie și are grijă de ei. Toți alcătuiesc acum o mare familie.Mai multe detalii despre cum funcționează lucrurile găsiți aici
 
Plecarea va avea loc Vineri, 13.05. 2016, la ora 19.00 din zona Victoriei și întoarcerea va fi duminică, 15.05.2016, în jurul orei 18.00. Deplasarea se va face cu microbuzul, prețul fiind de 55 lei/persoană.
 
Înscrierile se fac telefonic la numărul 0749 162 113 (Ștefania) și sunt valide doar odată cu achitarea transportului. Înscrierile se termină miercuri, 11. 05.2016, la ora 20.00.
 
Pentru cei care nu au mai fost într-o astfel de excursie, e important să știți următoarele lucruri:
– condițiile de cazare sunt modeste, dar decente.
– zona este rurală, de munte, motiv penru care e mai răcoroasă și, în caz de ploaie, va fi și noroi.
– pentru lucru trebuie haine și încălțări adecvate, pe care să nu regretăm că le-am murdărit și care să ne permită mișcări libere.
în tabără nu se fumează (oricum, nu e deloc sănătos ).
 
Cei care doresc să sprijine activitatea ”Asociației ProVita pentru născuți și nenăscuți” pot face donații aici
 
Cei care doresc să sprijine activitatea ”Asociației Studenți pentru Viață” pot face donații în conturile asociației deschise la Banca Transilvania:
 
RO25BTRLRONCRT0V17367901 – RON
 
RO10BTRLEURCRT0V17367901 – EURO
 
Ambele asociații susțin Viața și încearcă să le ofere tinerelor (care doresc să-și crească copilul, dar nu au niciun sprijin) un suport material și emoțional.