Ce ne spune Hristos și poate am uitat…

jesus

„Învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima” (Mt. 11, 29)

„Tu însă când te rogi, intră în cămara ta și, închizând ușa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns; și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție” (Matei VI, 6).

„Când postiți, nu fiți triști ca fățarnicii; ca ei își smolesc fețele, ca să se arate oamenilor că postesc. Adevărat grăiesc vouă, și-au luat plata lor.” (Matei VI, 16).

„Feriți-vă de aluatul fariseilor, care este fățărnicia.” (Luca XII, 1).

„Deci, când faci milostenie, nu trâmbița înaintea ta, cum fac fățarnicii… ca să fie slăviți de oameni. Să nu știe stânga ta ce face dreapta ta, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție” (Matei VI, 2-4).

„Adevăr vă spun că pentru orice cuvânt deșert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecății” (Matei XII, 36)

„Ci toate câte voiți să vă facă vouă oamenii, asemenea și voi faceți lor, că aceasta este Legea și proorocii” (Matei VII, 12).

„Luați seama la voi înșivă, să nu se îngreuieze inimile voastre de mâncare și de băutură și de grijile vieții” (Luca XXI, 34).

„Cel ce se va rușina de Mine și de cuvintele Mele, de acesta și Fiul Omului se va rușina, când va veni întru slava Sa” (Luca IX, 26).

„Cel ce va răbda până în sfârșit, acela se va mântui” (Matei X, 22).

Lum

Sursă: http://www.bibliaortodoxa.ro/

One comment on “Ce ne spune Hristos și poate am uitat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *