Începe Shoe Box – Cadoul din cutia de pantofi

banner3_2

Cu ajutorul tău, copiii din familiile cu posibilități financiare limitate vor primi un cadou de sărbători. ECCO va da startul în campania Shoe Box – Cadoul din cutia de pantofi, ediția #‎ShoeBox2015, în data de 15 noiembrie 2015, iar tu ești așteptat să te implici.

Prima acțiune a campaniei a fost 2007, la Cluj Napoca, iar în prezent există peste 200 parteneri de locație în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, în peste 100 de orașe din 17 țări.

În campanie se primesc doar cutii care conțin lucruri noi, nefolosite și cu etichetă. În cadrul ediției #‎ShoeBox2015, doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou împachetat într-o cutie de pantofi.

Produsele se vor împacheta separat, apoi se vor pune în cutie. Se pot oferi: dulciuri, articole școlare, jucării, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun pentru copilul care va primi cutia de la tine, articole de imbrăcăminte, etc.

Cadourile vor fi colectate în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2015 în toate magazinele ECCO din țară, unde vor fi verificate și sigilate cu etichete pentru fetițe sau băieți, urmând ca între 16-24 decembrie să fie distribuite către cei mici.

Implică-te ca partener!

Campanie are nevoie de 3 tipuri de parteneri operaționali pentru:

  • promovarea și răspândirea mesajului campaniei pe Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, site-uri, bloguri, reviste, etc.
  • identificarea nevoilor și locațiilor unde să fie oferite cadourile.
  • voluntari și cooptarea de voluntari.

Pentru mai multe detalii, accesează: http://www.ecco-shoes.ro/shoe-box-2015.

De știut!

Nu pune în cutie alimente perisabile (ex.portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface în timpul manipulării (ex.compot de casă în borcan de sticlă).

Copiii sunt cu vârste între 2-18 ani, fete și băieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *