Fericiți cei care pot zbura

bcfa608ac62c4a7f89440803b444e945

S-a întâmplat demult să-mi las inima moale ca un fulg, iar mintea golită de orice gând. Această stare a venit pe fondul unei suferințe cumplite, pe care eu n-am mai putut să o înving. Așa că am predat armele în fața ei și i-am spus: ‘’Sunt a ta. Te accept cu totul’’.

Atunci o fericire nerațională a explodat în mintea mea. Apoi inima mi s-a cufundat în pace. Ulterior mi-am zis că mintea mea a învins agonia și că astfel organismul a compensat pierderea aparentului echilibru.

În clipa aceea când o mare de roz a dansat în fața mea și mi-a invadat spațiul, Cerul mi-a părut mai aproape ca niciodată. Atât de aproape încât dacă făceam doar un pas în mintea mea… puteam păși pe nori. Atât de aproape încât simțeam cum nevăzute și iubitoare brațe mă cuprind, iar adevărata Viață mi se deschide în mii și mii de petale strălucitoare.

A fost un vis cu ochii deschiși. Atât. Nu am primit niciun dar și nici nu am zburat, așa cum o făceam în visele din copilărie.

Mai mult, am înaintat în viață și posibilitatea de a primi daruri a devenit tot mai mică. M-am mândrit, iar astfel posibilitatea de a zbura s-a micșorat. M-am supărat pe oamenii din jurul meu, ori eu am făcut lucruri prin care i-am supărat pe alții… și astfel posibilitatea de a primi aripi a devenit și mai mică.

Și totuși…

Cineva s-a jertfit pentru ca sufletul meu să devină ușor, iar eu să nu îmi pierd șansa de a zbura. Da, această posibilitate există, o avem toți… și o risipim fără să știm ce Univers putem deschide în adâncul nostru.

Cred că una dintre cele mai profunde dorințe a ființei umane este aceea de a zbura. Îți amintești când erai copil și visai că te ridici de pe pământ și începi să zbori? Ce binecuvântare! În popor se spune că îngerul păzitor te poate ridica ușor pentru că nu ai păcate.

Fericiți cei care pot ierta și iubi curat, căci ei vor putea zbura ușor spre Acasă! Mintea și inima lor nu mai are hotar în lumea aceasta. Pentru ei, cei care nu s-au lăsat amăgiți de lume, Sus, în inima Cerului, există un loc în care Lumina și Iubirea se înfrățesc în Dumnezeu.

Fericiți cei care pot zbura. Ei trăiesc Veșnicia încă de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *