Seminarii gratuite de stil şi frumuseţe

Seminarii gratuite de stil şi frumuseţe

553846_10150668070988581_1452187054_n

În octombrie, Centrul Comercial Sun Plaza organizează două seminarii gratuite (unul de fashion şi altul de beauty) unde doamnele şi domnişoarele vor primi informaţii despre noile tendinţe în materie de modă şi frumuseţe. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac prin aplicaţia dedicată de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping 

Ambele seminarii se desfăşoară în zona restaurantelor, de la etajul 1.

Pe 4 octombrie 2014, începând cu ora 17:00, Sun Plaza a pregătit o întâlnire cu echipa Strike a Pose, în care doamnele şi domnişoarele vor învăţa ce înseamnă un detox de garderobă. La Seminarul de Fashion, consultantele de modă Mădălina Drăgoi şi Ailin Ibraim vor ajuta participantele să ia cele mai bune decizii în materie de stil. În plus, fashionistele vor avea ocazia să aprofundeze noile cunoştinţe de stil în cadrul unei sesiuni practice şi să afle secretele shopping-ului inteligent.

Dana Sota_Marius Baragan

Cel de-al doilea seminar va fi o lecţie deschisă despre frumuseţe susţinută de Dana Sota, figură iconică în industria de beauty din România. Sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 17:00, la Seminarul de Beauty, participantele vor afla care sunt paşii obligatorii de îngrijire, cum să aleagă produsele potrivite, cum să evite greşelile comune în materie de skincare, cum să se machieze şi cum să aibă grijă de părul lor.

Sâmbătă, pe 11 octombrie 2014, vizitatoarele sunt invitate să accepte provocarea sportului la Body Revolution, o sesiune de antrenamente care include activităţi pentru cei mici şi pentru cei mari. Evenimentul va avea loc între 15:30 şi 18:30, la etajul 1 al centrului comercial, iar înscrierile se fac pe contact@vivasportclub.ro până vineri, 10 octombrie 2014, la ora 18:00. Toate participantele care acceptă provocarea vor avea ocazia de a câştiga prin tragere la sorţi abonamente şi invitaţii duble la clubul Viva Sport.

Pe lângă cele două seminarii gratuite şi sesiunea Body Revolution, luna octombrie aduce şi alte noutăţi pentru vizitatorii Sun Plaza. Începând cu 3 octombrie 2014, toţi cei care fac cumpărături în centru vor participa la o promoţie cu numeroase premii. Timp de 10 zile, la Sun Plaza Shopping Center vor fi oferite peste 840 de vouchere la comercianţii din zona restaurantelor sau în magazinele de fashion şi de beauty. În plus, toţi participanţii la promoţie vor fi automat înscrişi în cursa pentru pentru cele cinci vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 1.000 de lei. Marii câştigători vor fi stabiliţi prin tragere la sorţi, pe 13 octombrie 2014.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.