Oamenii faini de la Webstock 2014

IMG_4175

Am avut bucuria să particip la Webstock 2014 (cea mai mare conferință de comunicare online și social media) nu în calitate de jurnalist al unei publicații anume, ci ca reprezentant al blogului meu – www.frumusete-fara-limite.ro

Evenimentul a fost unul relaxant și util, din punct de vedere informațional. În cadrul lui am socializat și am făcut cunoștință cu oameni din acest domeniu, am aflat informații utile din piață, am primit idei din partea celor care jonglează mereu pe zona de comunicare și m-am simțit bine!

Preocupați de România

IMG_4113

Sufletul acestui proiect, care a demarat în 2007, este Cristian Manafu (Evensys). În prezent, evenimentul reușește să aducă în fața auditorilor nume de referință din zona de comunicare online și social media. Anul acesta, Cristian a dorit să prezinte mai mult partea frumoasă a României și a adus în fața noastră oameni care depun eforturi în promovarea valorilor românești: Andrea Rossini (Vodafone România) Răzvan Exarhu (implicat alături de Adrian Hădean în dezvoltarea aplicației mobile ,,Taste of Romania,,), Cătălin Năstăsoiu (Graphic Designer, care exprimă brandul României prin artă).

Momentul Wow!

Despre Sergiu Biriș, de la Zonga, nu știam nimic. De aceea, când a pășit pe scenă, nu mi-am imaginat că va reuși să mă facă să exclam în doar 15 minute: Wow! Incredibil! Sergiu este un om genial, care a fost respins de posibilul angajator, pe când avea doar 20 de ani, așa că a pornit pe cont propriu.

Pe scurt, la 16 ani a conceput primul site, iar la 27 de ani a pornit afacerea Triluliu, care a fost evaluată la 1 milion de euro. La 29 de ani, în 2012, a început proiectul Zonga.

Sergiu ne-a prezentat 7 pași ai antreprenoriatului, din care am extras câteva idei de bază:

1. Ai încredere în tine. Lucrurile se vor lega la un moment dat.

2. Orice problemă este o posibilitate ascunsă.

3. Nu te lasă descurajat. Întotdeauna o să fie cineva care o să-ți spună că nu ești suficient de bun.

Zâna cea bună

IMG_4145

Jurnalistul Cristina Bazavan ne-a spus povești și ne-a oferit repere în construirea lor. Mai mult, după ce ne-a lăsat în grijă câte un As de pică și a adus în sală un strop de magie prin Orașul Minunilor, la finalul speech-ului am aflat am câștigat două bilete la concertul Vunk. Muțumesc, Cristina!

Mulțumesc, Cristi Manafu pentru invitația la eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *