Antoanelle – visul împlinit al Cameliei Roatiș

Antoanelle – visul împlinit al Cameliei Roatiș

image

Are doar 25 de ani, este ardeleancă, frumoasă de pică, iar visul ei din copilărie a fost să devină creator de modă. După ce a practicat modelingul la nivel internațional, Camelia Roatiș a urmat Istituto di Marangoni din Milano, cea de-a 7-a cea mai bună școală de modă din lume. Anul acesta, Camelia și-a lansat prima colecție de piese vestimentare sub brandul Antoanelle, iar cu această ocazie i-am luat un scurt interviu.

Cum ai defini frumusețea?

Frumusețea este relativă, însă pentru mine aceasta este formată dintr-o atitudine încrezătoare, un zâmbet afișat chiar și în cele mai grele clipe, un aspect îngrijit și o garderobă simplă și curată.

Ce ai schimba pe lume, dacă ai putea?

Mi-aș dori ca lumea să zâmbească mai mult. Există multe răutăți în jur, însă o atitudine pozitivă poate fi uneori cel mai bun răspuns.

Care crezi că sunt punctele forte ale unui designer de top?

Perseverența în muncă, perfecționismul și creativitatea consider că sunt atuurile unui om de succes și ale unui designer de top.

image

Care este sursa motivației tale?

Mă motivează lucrurile frumoase pe care le observ zi de zi, lucrurile pe care le vad în domeniul fashion la nivel internațional.

Unde te vezi peste cinci ani?

Peste 5 ani îmi doresc să îmi extind linia vestimentară spre copii și bărbați, dar în prezent mă rezum la linia dedicată femeilor.

La ce nu ai putea renunța niciodată?

Nu aș putea renunța niciodată la timpul petrecut alături de oamenii dragi, care mă încarcă de energie, și nici la muzică, care mă inspiră și mă binedispune.

Ce locuri din România îți plac și de ce?

Îmi place să călătoresc mult. Mă bucur de orice ieșire în natură.

Ce lucruri prețuiești în viață?

Prețuiesc sinceritatea și bunătatea. Caracterul frumos ilustrat prin fapte.

Care a fost cea mai frumoasă poveste pe care ai auzit-o vreodată?

Îmi plac poveștile cu final fericit. Nu pot să redau acum doar o poveste frumoasă, care mi-a ajuns la suflet. Admir lupta personajelor neînfricate și cred că unii oameni chiar dau dovadă de puteri supranaturale, fiind motivați de visele lor.